7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăInternaționalJucătorii de Pokemon Go vor putea participa, în 2017, la competiții oficiale

Jucătorii de Pokemon Go vor putea participa, în 2017, la competiții oficiale

Compania producătoare a jocului Pokemon Go a anunțat că, în 2017, se vor organiza competiții oficiale în care jucătorii își vor putea măsura abilitățile privind „capturarea” de animale virtuale, informează Le Point, citat de Mediafax.

„Unul dintre viitoarele noastre obiective este să organizăm adevărate campionate de Pokemon Go, pe oraş sau pe cartier”, a explicat directorul adjunct Mathieu de Fayet. Competiţiile vor fi lansate în 2017.

Citește și: Cel mai în vogă joc, Pokemon Go, recomandat de medici. Află de ce!

Jocul Pokemon Go a iscat o frenezie la nivel mondial. Jucătorii au invadat străzile oraşelor, cu ochii aţintiţi în dispozitivele mobile, au mers zeci de kilometri pe jos pentru a „vâna” monstruleţii exotici niponi.

Tot mai mulţi părinţi, pasionaţi de jocul Pokemnon Go, decid să-şi numească nou-născuţii după celebrele creaturi din jocul devenit viral, informează BBC.

Fapt inedit. Vestea s-a răspândit iute doar la câteva săptămâni de la lansarea jocului: Există un Pokemon Master, este americanul care a prins cei 142 de pokemoni disponibili pe teritoriul Statelor Unite. El s-a supus îndemnului şi sloganului jocului din timpuri străvechi, de când jocul era o năzbâtie pentru puşti, nu un fenomen mondial: „Gotta catch’em all” (Trebuie să-i capturăm pe toţi!). Americanul a publicat un screenshot cu pokedex-ul lui de 142 de monstruleţi virtuali pe reţeaua Reddit. Maestrul jocului a mers 152 de kilometri pe pe jos în cursa sa frenetică după pokemoni. De asemenea, americanul a spus: „E bizar, în zonele rurale nu prea se găsesc pokemoni, de ce doar mediul urban este tărâm pentru monstruleţi?”, relatează The Telegraph.

Citește și:  Americanii își botează copiii cu nume din Pokemon GO. Care sunt cele mai atractive nume

Cele mai citite

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...
Ultima oră
Pe aceeași temă