21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăInternaționalJoe Biden și soția testați negativ pentru coronavirus

Joe Biden și soția testați negativ pentru coronavirus

Candidatul la președinția democratică a postat pe Twitter: „Mă bucur să anunț că Jill și cu mine avem rezultate negative la COVID.

„Mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre de îngrijorare. Sper că acest lucru vă va reaminti: purtați o mască, păstrați distanța socială și spălați-vă mâinile.”

Vine după temerile că Biden, în vârstă de 78 de ani, a fost expus la coronavirus în timpul haoticei dezbateri prezidențiale de marți din Cleveland.

Într-un tweet al său, Donald Trump a dezvăluit că el și prima doamnă Melania Trump au testat pozitiv pentru boală, aruncând campania electorală într-un nou haos.

Melania Trump a declarat că se confruntă cu „simptome ușoare” după ce ea și președintele Donald Trump au testat pozitiv pentru COVID-19.

„Vă mulțumesc pentru dragostea pe care ne-o trimiteți. Am simptome ușoare, dar în general mă simt bine. Aștept cu nerăbdare o recuperare rapidă”, a postat ea pe Twitter vineri dimineață.

Șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, a declarat că președintele Trump se confruntă și el cu simptome ușoare, dar continuă să lucreze de la reședința Casei Albe în timp ce se află în carantină. Cel mai mic copil al lui Trump, Barron, în vârstă de 14 ani, a dat rezultate negative la virus.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă