21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalJoe Biden anunță că familia sa va face afaceri numai în SUA...

Joe Biden anunță că familia sa va face afaceri numai în SUA dacă va fi ales președinte

Fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama a apărat cu toate acestea activitatea fiului său Hunter, care a s-a aflat la conducerea uneia dintre companiile gazifere în Ucraina (Burisma), subiect pe marginea căruia republicanii nu ezită să-l critice.

“Ei nu vor face nicio afacere în nicio companie străină din cauza a ceea ce i s-a întâmplat acestei administraţii”, a declarat Joe Biden în timpul lui interviu la postul HBO, duminică. “Nimeni nu va căuta brevete pentru lucruri provenite din China, nimeni nu se va angaja în acest tip de lucruri”, a spus el.

“Dacă vreţi să vorbim despre probleme, să vorbim despre familia Trump”, a continuat Joe Biden.

După ce tatăl ei a fost ales preşedinte al SUA, Ivanka Trump, care este consilieră la Casa Albă, şi-a înregistrat propria marcă de accesorii de modă, pe care ulterior a abandonat-o.

Interviul lui Joe Biden, care a abordat numeroase subiecte, face parte dintr-un plan mediatic al candidatului de 77 de ani, care încearcă să-şi consolideze poziţia din fruntea sondajelor printre candidaţii democraţi.

Fost vicepreşedinte, el a apărat şi activitatea fiului său la Burisma, recunoscând că o perioadă nu a ştiut care erau responsabilităţile fiului său acolo. “Nu ştiu ce făcea el. Ştiu că făcea parte din consiliul de administraţie. Am aflat că făcea parte din consiliul de administraţie după ceea ce s-a întâmplat. Şi asta-i tot”, a explicat el.

Întrebat dacă voia să ştie mai mult, fostul vicepreşedinte a răspuns: “Nu, pentru că am încredere în fiul meu”. “Ştiţi că nu există nici cea mai mică dovadă că el ar fi făcut vreun lucru rău. Ştiţi asta”, a insistat Joe Biden, combativ.

Democraţii îl acuză pe Donald Trump că a condiţionat un ajutor militar american şi o vizită la Casa Albă pentru preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski de lansarea unei anchete de către Kiev asupra lui Joe Biden şi fiului său Hunter.

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă