31.1 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăInternaționalJeff Bridges îşi lansează primul album de muzică

Jeff Bridges îşi lansează primul album de muzică

Câştigătorul premiului Oscar pentru rolul cântăreţului country din filmul „Crazy Heart” îşi lansează în această săptămână albumul de debut, care se va numi simplu: „Jeff Bridges”.

„Nu este o glumă”, a avertizat producătorul albumului, cântăreţul T. Bone Burnett, bun prieten al actorului de peste 30 de ani. Jeff Bridges a înregistrat zece piese de muzică country. El spune că l-a provocat chiar rolul interpretat în „Crazy Heart” (tradus la noi „Inimă nebună”).

„Pentru mine totul este artă, iar arta este adevăr”, a mărturisit Jeff Bridges (61 de ani), adăugând că muzica a făcut parte din viaţa sa încă din copilărie.

Rolul lui Bad Black din „Crazy Heart” – un cântăreţ falit cu o viaţă furtunoasă în spate, care şi-a neglijat viaţa personală pentru un pahar de băutură în plus – a dus firesc la acest album, pe care-l numeşte „proiectul Bridges”, informează Los Angeles Times. Soundtrack-ul filmului a fost coordonat tot de T. Bone Burnett, câştigător de premii Grammy.

Nenumăraţi actori bine cotaţi au scos albume de muzică, precum Robert Mitchum, William Shatner, Bruce Willis, Russell Crowe sau Don Johnson.

Jeff Bridges are o carieră solidă la Hollywood, printre cele mai recente filme în care a jucat numărându-se „True Grit”, „Tron: Legacy” sau „Iron Man”.   Text Box:

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă