17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăInternaționalIubire, nuntă, mariaj: Nunta întotdeauna va fi un ingredient de succes pentru...

Iubire, nuntă, mariaj: Nunta întotdeauna va fi un ingredient de succes pentru o producţie cinematografică

După cum îi zice şi titlului e fireşte o comedie romantică. Mai ţineţi minte celebra scenă din „Taxi driver” cu Robert De Niro care se uită în oglindă şi spune „Are you talking to me”? Aici totul debutează cu un bărbat care nu ştie cum să-şi ceară iubita de nevastă şi trage mai multe duble în faţa unei camere de filmat. Nunta întotdeauna va fi un ingredient de succes pentru o producţie cinematografică.

Ca de obicei, în scenariile de peste Ocean ceremonia este în aer liber şi culmea, tatăl este mai reuşit decât mirele (nu-i de mirare, fiind jucat de James Brolin…). Şi sunt nelipsiţi cei care iau cam mult la bord, precum şi cei care se încurcă cu te miri cine. Pentru rolul principal al fost aleasă Mandy Moore, cântăreaţă, care a dat voce unui personaj foarte reuşit din lumea animaţiei, Prinţesa Rapunzel, dintr-o „Poveste încâlcită”. O surpriză destul de neplăcută în distribuţie va fi Jane Seymour, fostă „Dr. Quinn”, care arată ca într-un coşmar.

Nu ştiu dacă în România există ceea ce se cheamă consilier matrimonial, dar la numărul halucinant de divorţuri, cred că nu ar strica. Singura condiţie ar fi priceperea şi nu doar dorinţa de a mai tapa nişte naivi de bani. Nu lipseşte nici partea de ironie pentru o altă modă made in USA, cea a întâlnirilor de grup, pe probleme de la alcoolism la căsnicie, patronate de obicei de o fiinţă ridicolă şi ineficientă.

IUBIRE, NUNTĂ, MARIAJ/LOVE, WEDDDING, MARRIAGE
3 stele din 5
SUA, 2011, 1h 32min.
Regie: Dermot Mulroney.
Cu: Mandy Moore, Kellan Lutz, James Brolin, Jane Seymour, Jessica Szihr.
Preţ: 51,90 lei.
Distribuit de ProVideo

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă