FOTO: Pixabay.com/RitaE

Incident de securitate pe aeroportul din Munchen. Terminalul 2 a fost închis

Mai multe zboruri au fost anulate duminică dimineaţa pe aeroportul din Munchen după ce unele zone ale acestuia au fost închise temporar sâmbătă după ce o femeie a ajuns într-o zonă securizată fără a efectua controalele necesare, relatează dpa, citată de Agerpres.

Share

Mihai Cernea 0 comentarii

29.07.2018 - 16:19

Călătorii de pe aeroportul internațional din Munchen s-au confruntat cu o situaţie de haos în acest weekend după ce poliţia a fost anunţată că o femeie a trecut printr-o zonă securizată fără să fie verificată de către personal, incident care a provocat închiderea Terminalului 2 şi a terminalului-satelit.

Cel puţin 200 de zboruri au fost anulate sâmbătă ca rezultat şi alte 60 au avut întârzieri mai mari de o jumătate de oră pe aeroportul din Munchen, cel de-al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, incident ce a survenit în plină vacanţă de vară.

Ca urmare, aproximativ 700 de persoane au fost nevoite să doarmă pe paturi de campanie în aeroport sâmbătă seara şi alte câteva sute au fost cazate la hoteluri.

Poliţia federală din Bavaria a anunţat că femeia care a provocat această situaţie a fost identificată după ore de căutare, dar a refuzat să dea detalii cu privire la consecinţele pe care le va suporta aceasta.

 

Comentarii