25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăInternaționalÎn paşi de salsa

În paşi de salsa

Ritmuri latino şi pasiune în cea mai pură formă a ei: dansul. Asta promit să ofere organizatorii Festivalului Ro­mân de Salsa. Aflat la cea de a V-a ediţie, festivalul face parte din Campio­natul Mondial şi se va desfăşura în perioada 5-9 august. Pe 6 şi 7 august, la Piaţeta Cazino din Mamaia, spectatorii vor avea parte de show-uri şi workshopuri în premieră, susţinute de Tito Ortos şi Tamara Livolsi, cea mai bine cotată pereche din lume şi arbitri ai Campionatului Mondial de Salsa. Preţul unui bilet pentru segmentul de pe litoral al festivalului fiind de 250 lei, iar pentru a intra numai la cele patru petreceri tematice ce vor fi organizate veţi plăti 160 de lei.

Pe 8 august festivalul se mută la Bucureşti, la Arenele Romane. Invitatul special al acestui an este Herman Oliver, artist cu patru nominalizări şi două premii Grammy, care va concerta pentru prima dată în România. Acesta va urca pe scenă alături de orchestra El Tumbaito şi împreună vor da naştere unei atmosfere de neuitat. În aceeaşi seară va avea loc şi finala Campionatului Naţional, precum şi 25 de show-uri extraordinare ale unor artişti români
 şi internaţionali.

Biletele pentru această seară costă 50, 70 şi 100 lei, în funcţie de plasamentul faţă de scenă, şi pot fi achiziţionate din magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online de pe www.eventim.ro şi www.bilete.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă