20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalHaz pe rețelele de socializare: Donald Trump, vinovat, pentru Joe Biden cel...

Haz pe rețelele de socializare: Donald Trump, vinovat, pentru Joe Biden cel Împiedicat!

Aceasta este versiunea hazlie care a devenit virală noaptea trecută pe rețelele de socializare.

Ca marginalii la videoclipul ce îl înfățășează pe Biden poticnindu-se pe trepetele aeronavei prezidențiale, utilizatorii de Facebook, Twitter și alte rețele sociale au început să distribuie videoclipul care arată că șeful statului se împiedică după ce este lovit în mod repetat de o minge de golf, bine țintită și expediată de Donald Trump. Alți utilizatori au sugerat, tot în glumă, că fostul președinte al Statelor Unite ar fi putut unge treptele scării sau a aruncat înainte coji de banane la picioarele lui Biden.

Casa Albă a raportat faptul că președintele SUA nu a suferit fizic după incidentul de pe scara avionului, liderul împiedicându-se din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

În plus, ofițerul de presă de la Casa Albă, Keith Bedingfield, a declarat pe Twitter că Biden nu are nevoie de ajutorul personalului medical care îl însoțește în călătorie. 

Președintele american Joseph Biden s-a împiedicat de mai multe ori și chiar a căzut în timp ce urca scara Air Force One. Biden pleca spre Atlanta pentru a se întâlni cu lideri ai comunităţii asiatice, după recentele atacuri armate soldate marţi cu 8 morţi.

Ajuns la jumătatea scării avionului, Biden s-a împiedicat de două ori. S-a ridicat sprijinindu-se de balustrada scării, iar ulltimele trepte le-a urcat destul de temător, însă și-a dus până la capăt ritualul, s-a întors și a salutat oamenii aflați pe pistă.

 

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă