22.1 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăInternaționalFOTO Finala X Factor: Afla cine este MARELE CASTIGATOR

FOTO Finala X Factor: Afla cine este MARELE CASTIGATOR

Marele câştigător al celui de-al doilea sezon X Factor România este Tudor Turcu. El va primi trofeul şi un premiu de 200.000 de euro.

Aseară, în marea finală a show-ului, Tudor Turcu a concurat cu Ioana Anuţa şi Natalia Selegean pentru a obţine trofeul X Factor. Fiecare a pregatit cate trei piese si multe surprize pentru public.

Tudor Turcu a cantat in duet cu Delia, Ioana Anuţa a urcat pe scenă alături de câştigătorul sezonului 1 X Factor, Andrei Leonte, iar Natalia Selegean a cântat cu Elena Gheorghe.

Emoţiile au atins cote maxime în rândul concurenţilor, dar şi în cel al juraţilor. După un spectacol de senzaţie, publicul a decis: Natalia Selegean a părăsit prima concursul. Ultimii doi concurenţi au mai interpretat câte un colind înainte de încheierea votului.

Peste 100.000 de romani au votat aseara, iar majoritatea l-au ales pe Tudor Turcu. Tanarul de 30 de ani din echipa lui Cheloo a infruntat numeroase provocari, a cantat mai multe genuri de muzica si a demonstrat ca nu este doar un rockstar, ci un adevarat superstar!

Galeria foto de mai sus va prezinta parcursul lui Tudor Turcu in show-ul de televiziune X Factor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă