11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalFostul rege al Spaniei, Juan Carlos I va fi operat

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I va fi operat

“Regele Juan Carlos I a efectuat pe 11 şi 12 iunie cel mai recent control medical anual al său. Necesitatea programării unei intervenţii chirurgicale cardiace pentru sfârşitul lunii august a fost constatată cu acea ocazie”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Regal.

“Nu pare să fie vorba despre un caz grav (…): am programat-o în iunie pentru sfârşitul lunii august şi pacientul a dus de atunci o viaţă normală”, a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

Cauzele exacte ale operaţiei, care va avea loc sâmbătă într-un spital privat de la periferia Madridului, nu au fost dezvăluite.

Juan Carlos I, în vârstă de 81 de ani, din care 38 (1975-2014) petrecuţi pe tron, s-a retras în iunie din viaţa publică, la cinci ani după ce a abdicat în favoarea fiului său, Felipe.

A continuat totuşi să apară în public în această vară, asistând la Madrid la coride şi participând în Finlanda la un concurs de navigaţie, două dintre pasiunile sale.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă