11.6 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăInternaționalFiica lui Bob Marley a recunoscut că a cultivat marijuana acasă

Fiica lui Bob Marley a recunoscut că a cultivat marijuana acasă

Makeda Jahnesta Marley, în vârstă de 29 de ani, fiica celebrului Bob Marley, considerat părintele muzicii reggae, a pledat “vinovat” în instanţă, recunoscând că a cultivat marijuana în locuinţa ei de la periferia oraşului Philadelphia, Pennsylvania, anunţă Daily Mail.

 

Este vorba de un proces care datează din 2008, când Makeda, cel mai mic copil dintre cei 13 ai faimosului Bob Marley, a fost arestată în urma unei percheziţii, cauzate de un apel la 911 care reclama o ceartă conjugală.

Este de notorietate faptul că Bob Marley era un avocat al marijuanei, spunând că planta induce “iluminare spirituală”.

În proces, procurorii au fost de acord ca Makeda să nu fie condamnată la un an de închisoare, dacă îşi recunoaşte vina. În posesia ei au fost găsite 12 plante.

Makeda a declarat că a cheltuit banii lăsaţi de tatăl său într-un fond special şi că acum lucrează ca chelneriţă.

Mama ei Yvette Crichton este ultima dintre femeile cu care Bob Marley a recunoscut că a avut copii. Makeda s-a născut în Miami, Florida, la trei săptămâni după moartea de cancer a tatălui său, în 1981, la vârsta de 36 de ani.

Bob Marley a lăsat o avere estimată la 20 de milioane de dolari, iar moştenitorii săi câştigă 5 milioane de dolari pe an, la aproape trei decenii de la moartea sa, din vânzările de discuri şi alte produse de marketing legate de numele său.

 

Cele mai citite

Ciucă, vizită oficială în Chișinău

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, se va afla, astăzi, într-o vizită oficială la Chişinău, capitala Republicii Moldova.Vizita debutează cu o întâlnire cu preşedintele Parlamentului Republicii...

Profitul în fața siguranței vieții umane

De dragul profitului, dezvoltatorii imobiliari ignoră legile și expun clienții pericolelor mortale. În ciuda avertismentelor, instituțiile rămân pasive, iar specialiștii avertizează asupra unui...

Formația lui Horațiu Moldovan, eliminată din Cupa Spaniei! Athletic Bilbao va juca finala

Athletic Bilbao s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins-o cu 3-0 pe Atletico Madrid, în returul de pe „San Mames”. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă