5.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăInternaționalExtrema-stângă a deschis sezonul de vânătoare de conservatori

Extrema-stângă a deschis sezonul de vânătoare de conservatori

Acesta este al doilea caz de hărțuire comis în ultima lună de extremiștii de stânga împotriva unui reprezentant al conservatorismului creștin.

Ziaristul american Tucker Carlson, cunoscut comentator politic conservator la postul de televiziune Fox, a povestit că în urmă cu o lună se afla într-un restaurant, împreună cu familia. În momentul în care fiica sa în vîrstă de 19 ani se întorceau de la toaletă prin mijlocul restaurantului, un bărbat de vârstă mijlocie a întrebat-o pe adolescentă dacă stă la masa cu Tucker Carlson. După ce tânăra a răspuns afirmativ și i-a spus bărbatului că Tucker Carlson este tatăl ei, necunoscutul i-a strigat: ”Ești cu_va lui Tucker? Ești o pi_da nenorocită”.

Tucker Carlson a relatat că fiica sa s-a întors în lacrimi la masa familiei, iar ulterior familia sa a scos-o pe tânără din restaurant. Apoi, Tucker Carlson și fiul său, student, s-au întors în local și i-au reproșat bărbatului necunoscut agresiunea comisă. Ziaristul american a povestit că fiul său i-a aruncat agresorului un pahar de vin în față.

Tucker Carlson a dezvăluit că până în prezent a preferat să păstreze confidențială această întâmplare, însă în ultimele zile evenimentul a început să fie manipulat de mișcarea de stânga din SUA, astfel că ziaristul american conservator a ales să facă publică întâmplarea.

Bărbatul agresor a fost descris de Tucker Carlson drept hispanic și membru a comunității homosexuale, ”deși asta nu contează, iar evenimentul nu are legătură cu politicile identității”.

Este pentru a doua oară în ultima lună când un reprezentant conservator este victima unei agresiuni verbale violente în locuri publice din Statele Unite.

La începutul lunii octombrie, senatorul republican american Ted Cruz a fost huiduit și gonit dintr-un restaurant din districtul Columbia de către mai mulți activiști care pretindeau că protejează drepturile femeilor. 

Mai mulți tineri activiști, printre care numeroase femei, l-au încolțit atunci pe Ted Cruz și au început să țipe ”Noi le credem pe victime!!”, până când senatorul republican american a decis să părăsească restaurantul. Ted Cruz se afla împreună cu soția sa Heidi în restaurantul din orașul Fiola, lângă capitala Washington, în momentul în care tinerii furioși au intrat în restaurant și au început să răcnească la ei. După ce s-a ridicat să plece, Ted Cruz a fost adăpostit de angajații restaurantului în bucătărie, până ce polițiștii au ajuns și i-au îndepărtat pe tinerii furioși. 

Gestul activiștilor avea legătură cu scandalul în care a fost plasat Brett Kavanaugh, judecătorul nominalizat de președintele Donald Trump pentru Curtea Supremă. După nominalizare, Brett Kavanaugh a fost acuzat de patru femei de abuzuri sexuale, însă nici una dintre teoreticele ”victime” nu a adus vreo dovadă în sprijinul acuzațiilor. Partidul Democrat a încurajat audierea mărturiilor primei victime, iar președintele Donald Trump și Partidul Republicat au sprijinit în continuare nominalizarea lui Brett Kavanaugh pentru Curtea Supremă.

Cele mai citite

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă