9.4 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăInternaționalElon Musk „cel mai probabil” are un caz moderat de COVID-19

Elon Musk „cel mai probabil” are un caz moderat de COVID-19

“Am obținut rezultate extrem de diferite de la diferite laboratoare, dar cel mai probabil am un caz moderat de covid. Simptomele mele sunt cele ale unei răceli minore, ceea ce nu este o surpriză, deoarece un coronavirus este un tip de răceală”, a scris Musk într-un tweet .
 
El nu a menționat dacă rezultatele provin din testele de reacție în lanț a polimerazei, care sunt mai precise decât testele rapide.
 
“(n.r. Sunt) un pic indispus. Se simte la fel ca o răceală obișnuită, dar cu mai multă durere de corp și amețeli decât tuse / strănut”, a scris CEO-ul Tesla pe Twitter ca răspuns la un utilizator care a întrebat despre simptomele sale.
 
Musk a declarat joi că rezultatele testelor rapide ale antigenului de la aceeași sursă și același test au arătat că a fost pozitiv de două ori și apoi negativ de două ori în aceeași zi.
 
Prezența lui Musk la lansarea weekendului a patru astronauți NASA pe orbită la bordul navei spațiale a companiei sale SpaceX a fost pusă sub semnul întrebării din cauza COVID-19.
 
Prima misiune umană deplină a Administrației Naționale pentru Aeronautică și Spațiu, care utilizează o navă spațială privată, a fost amânată de sâmbătă până duminică seara din cauza prognozelor de vânt din Florida, au declarat vineri oficialii agenției spațiale americane.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Odiseea Tezaurului României de la Moscova, povestită de Politico

Publicația Politico a prezentat în această dimineață un material dedicat ”Tezaurului de aur al Băncii Naționale a României care a fost trimis la...

Moaștele Sfântului Dimitrie Basarabov sunt în pelerinaj la Ploiești

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Ploiești a avizat favorabil pelerinajul cu Sfintele Moaște ale Sfântului Dimitrie Basarabov, în municipiul...

Ministrul austriac de Interne ignoră tema aderării României la spațiul Schengen terestru

Ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner, a evitat să indice un orizont de timp în care Viena şi-ar ridica veto-ul în privinţa aderării României...
Ultima oră
Pe aceeași temă