10.5 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăInternaționalEdiţia de anul viitor a Festivalului de Film de la Cannes, amânată...

Ediţia de anul viitor a Festivalului de Film de la Cannes, amânată cu o săptămână

Ediţia de anul viitor a Festivalului de Film de la Cannes, programată iniţial în perioada 9 – 20 mai, a fost amânată şi va avea loc între 16 şi 27 mai, pentru a nu se suprapune peste alegerile prezidenţiale din Franţa, informează screendaily.com, citat de Mediafax.

Organizatorii au decis să modifice perioada de desfăşurare a celei de-a 65-a ediţii a evenimentului de pe Croazetă, după ce runda a doua a alegerilor prezidenţiale din Franţa a fost stabilită pentru 6 mai.

Organizatorii festivalului nu au emis un comunicat oficial privind această modificare, dar au confirmat informaţia pentru AFP şi au publicat noile date pe site-ul oficial al evenimentului.

În mod tradiţional, festivalul are loc la începutul lunii mai.

Alegerile prezidenţiale din Franţa vor avea loc în două runde, în aprilie şi mai 2011, imediat după alegerile parlamentare.

Anul acesta, filmul “The Tree of Life” de Terrence Malick, cu Brad Pitt în rolul principal, a fost distins cu premiul Palme d’Or.

Cele mai citite
00:00:44

VIDEO. Mii de persoane vizitează mormântul lui Navalnîi la Moscova

Mii de susținători ai lui Alexey Navalnîi au venit vineri, 1 martie, la cimitirul Borisovskoye din Moscova pentru a-i aduce un omagiu și a...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...

Persoane care vindeau droguri în București și Dâmbovița, reținuți de polițiști

Patru persoane care vindeau pe stradă droguri în Bucureşti şi Dâmboviţa au fost reţinute de poliţişti, la percheziţiile domiciliare fiind găsite diverse cantităţi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă