32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăInternaționalDe ce se ceartă Ghiţă cu Vântu pe Realitatea Media

De ce se ceartă Ghiţă cu Vântu pe Realitatea Media

Directorul general al Realitatea Media, Sorin Enache, a anunţat, mai devreme, că va convoca Consiliul de Administraţie al companiei, ca să se discute contractul de management încheiat cu compania Asesoft, potrivit unui comunicat al Realitatea.net.

Recent, Sorin Enache a formulat o plângere penală ca urmare a folosirii unor documente falsificate pentru încheierea contractului de închiriere de spaţiu dintre Asesoft şi compania de stat Coresi.

“O serie de alte decizii manageriale au pus în pericol existenţa unor unităţi de business din grup. Sub managementul asigurat de Asesoft, s-au înregistrat întârzieri de plată ale unor datorii, inclusiv către bugetul de stat, fapt care a condus la blocarea conturilor Realitatea Media. Sunt câteva exemple care conturează o tentativă de sabotare a companiei“, se arată în comunicatul de presă.

Consiliul de Administraţie va discuta şi “implicarea agresivă a Asesoft, prin domnul Sebastian Ghiţă, în strategia editorială şi în grila de programe a postului de televiziune, fapt care a pus în pericol însăşi emisia postului”, potrivit comunicatului, cu referire la scoaterea emisiunii “Ora de Foc” din grila de programe.

De asemenea, comunicatul mai precizează că, în ultimele luni, “s-a înregistrat o abatere gravă de la strategia editorială tradiţională a Realitatea TV prin tabloidizarea excesivă“. În acest sens, directorul editorial Cătălin Popa şi redactorul-şef al Departamentului de Ştiri, Madalina Dulamă, sunt schimbaţi din funcţie, de astăzi, se mai anunţă pe site-ul televizunii de ştiri Realitatea.

Consiliul de Administraţie va discuta şi revenirea postului tv la “conţinutul jurnalistic de calitate” care l-a impus pe piaţă.

Pe 5 aprilie, Consiliul de Administraţie al companiei Realitatea Media se va reuni, ca să analizeze “execuţia contractului de management de către compania Asesoft, reprezentată de domnul Sebastian Ghiţă, în încercarea de a-l determina pe acesta să respecte clauzele contractului şi, în caz de nereuşită, denunţarea acestui contract“, se mai precizează pe site-ul televiziunii.

 

Cele mai citite

Un document guvernamental dezvăluie dezastrul de la Autoritatea Vamală Română! Putem pierde bani mulți

Autoritatea Vamală Română se confruntă cu uzura avansată a infrastructurii și facilităților de control, ceea ce poate afecta eficiența și siguranța activității vamale....

Un document guvernamental dezvăluie dezastrul de la Autoritatea Vamală Română! Putem pierde bani mulți

Autoritatea Vamală Română se confruntă cu uzura avansată a infrastructurii și facilităților de control, ceea ce poate afecta eficiența și siguranța activității vamale....

Rusia – Ucraina, ziua 829: Kievul acuză Moscova că a lansat peste 100 de rachete și drone asupra infrastructurii esențiale

Rusia a tras peste 100 de rachete şi drone asupra infrastructurii esenţiale şi centralelor electrice din Ucraina noaptea trecută, a anunţat armata aerului ucraineană.''Inamicul...
Ultima oră
Pe aceeași temă