15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăInternaționalCum se face accesul la concertul Yanni

Cum se face accesul la concertul Yanni

Miercuri, 14 septembrie, Yanni va concerta pentru prima dată în România, la Zone Arena începând cu ora 20:00,  moment ce va marca şi debutul turneului european „Truth of Touch”.
 
 Pregătirile pentru acest concert au intrat în linie dreaptă. Artiştii susţin repetiţii zilnice în condiţii de maximă securitate, iar organizatorii doresc a le comunica tuturor celor ce vor fi prezenţi  următoarele aspecte legate de accesul în arenă.
 
 Astfel, pentru ocuparea locurilor în timp util, toţi participanţii la eveniment sunt rugaţi să  vină la intrarea Zone Arena, din strada str. Barbu Vacarescu nr. 313-321,  începând cu ora 18:00, concertul  urmând a  începe la ora 20:10. De asemenea, toţi spectatorii sunt rugaţi să încerce pe cât posibil să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun, sau în cazul în care vor veni cu autoturismul personal să nu parcheze în  apropierea locaţiei pentru a nu creă blocaje în traficul rutier.
 
 În situaţia în care condiţiile meteorologice vor fi nefavorabile, organizatorii vor asigura pelerine de ploaie tuturor celor prezenţi. Prin urmare, este interzis accesul în arenă cu umbrele.
 
 Concertul Yanni – „Truth of touch” se anunţa a fi o reală demonstraţie de pasiune şi talent înnăscut pentru muzică, dar şi o explozie de energie pozitivă transmisă celor prezenţi. Melodii celebre precum ” Rainmaker”, „Storm” sau „For all seasons” sunt doar câteva dintre momentele unice promise de artist.  Biletele pot fi achiziţionate la preţuri variate, în funcţie de categoria de loc din reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, sau din magazinele Music Box ( Str. Matei Basarab, nr 16 – lângă OMV Calea Călăraşilor şi – Şoseaua Pipera nr. 2. În ziua evenimentului biletele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a locaţiei.
 
 Concert organizat de Agenţia Vreau Bilet şi Asociaţia Culturală Maria Domina. 

Cele mai citite

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă