22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăInternaționalCozmin Guşă preia managementul editorial al Realitatea Media

Cozmin Guşă preia managementul editorial al Realitatea Media

Administratorul special al Realitatea Media, Florin Bercea, a anunţat şefii de departamente printr-un mail intern că, începând de luni până la 15 decembrie, managementul editorial este preluat de Cozmin Guşă, informează NewsIn, agenţia grupului, citată de paginademedia.ro

În consecinţă, deciziile sale capătă caracter obligatoriu pentru toţi cei implicaţi în activitatea editorială a companiei, mai scrie NewsIn.

Pe lângă poziţia la nivelul managementului editorial, Cozmin Guşă este acţionar şi la compania GMG MediaBox, principalul creditor al Realitatea Media, companie care este în insolvenţă

Cozmin Guşă s-a născut în 1970 la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, fiind absolvent al Facultăţii de Fizică, Universitatea Babeş-Bolyai. Ulterior, a beneficiat de stagii de pregătire în managementul mass-media în SUA şi Franţa, între 1994 şi 2001 fiind managerul unor companii media din Cluj şi Bucureşti.

În politică a activat ca secretar general al PSD (2001-2003), şef de campanie al PD şi lider de grup parlamentar (2004-2005), respectiv preşedinte de partid (PIN) până în 2008, an în care Cozmin Guşă părăseşte viaţa politica în favoarea activităţii de consultanţă politică.

Este preşedinte al „West Balkans Institute” şi fondator al Institutului GeoPOL.

Citeşte şi:

Scandal la Realitatea TV: Oana Dobre dă în judecată televiziunea

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă