5.6 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăInternaționalConcert The Straits la Bucureşti. Află care va fi setlist-ul concertului

Concert The Straits la Bucureşti. Află care va fi setlist-ul concertului

Anul acesta, de Ziua Naţională, românii vor avea parte, pe lângă distinsele parade militare şi celebrări binecunoscute, şi de un spectacol extraordinar. Pe 1 decembrie, formaţia The Straits va oferi 2 ore de hituri Dâre Straits la Sala Palatului, reproducând atmosfera magică a concertelor legendarei trupe britanice.

The Straits este compusă din membrii originali ai trupei Dire Straits, Alan Clark (clape) şi Chris White (saxofon), precum şi dintr-o suită de muzicieni extrem de talentaţi care au în palmares colaborări cu artişti precum Lionel Ritchie, Cher, Slash, Art Garfunkel, Tom Petty, Rod Stewart sau Eric Clapton.

Formaţia, reunită după 20 de ani, răspândeşte în întreaga lume farmecul muzicii Dire Straits, acea muzică superbă care a deschis numeroase drumuri şi care a redefinit sunetul multor generaţii. Din Africa de Sud până în Anglia, din Elveţia până în Islanda, The Straits călătoresc neobosit şi oferă prestaţii memorabile. Într-un concert recent din Rusia care s-a desfăşurat cu casa închisă, trupa a cântat următoarele hituri ce au şanse foarte mari să se audă şi la Bucureşti pe 1 decembrie:

1. Private Investigation

2. Walk of Life

3. Telegraph Road

4. Romeo and Juliet

5. Tunnel of Love

6. Your Latest Trick

7. Communique

8. Two Young Lovers

9. Brothers în Arms

10. Sultans of Swing

11. Money for nothing

12. Portobello Bell

Aşadar, The Straits va dărui românilor, de ziua lor naţională, 2 ore de muzică live ce va străbate auzul şi va merge direct în sufletul fiecărui spectator. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 345, 240, 155, 105 şi 65, în funcţie de categorie, prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.

Cele mai citite

Boom imobiliar în Buzău după desființarea ariei protejate a Pădurii Crâng

Județul Buzău a devenit subiectul unui scandal major în urma desființării pădurii și parcului Crâng, cea mai mare pădure parc din estul Europei,...

Ploile extreme avariază casele din Amazonia din Peru

Videoclipul aerian din Amazonia, din Peru, a surprins amploarea devastării în regiunea Madre de Dios, după ce ploile extreme au transformat străzile în râuri...

Macron vede posibilă trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina

Preşedintele Emmanuel Macron a declarat luni că trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu ar trebui "exclusă" în viitor, considerând totuşi că,...
Ultima oră
Pe aceeași temă