29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalCompania aeriană Qantas stimulează turismul intern prin zboruri necunoscute

Compania aeriană Qantas stimulează turismul intern prin zboruri necunoscute

Astfel de excursii au fost populare în anii ’90.

Companiile aeriene din întreaga regiune vin cu strategii diferite pentru a aborda criza indusă de pandemie, Thai Airways anunțând săptămâna aceasta că își va reduce forța de muncă cu 50%.

Transportatorii se confruntă cu o scădere severă a numărului pasagerilor pe fondul „desfășurării neuniforme a vaccinărilor în întreaga lume, care va întârzia redeschiderea completă a frontierelor”, potrivit Asociației Companiilor Aeriene Asia Pacific (AAPA).

Cifrele AAPA publicate săptămâna aceasta au arătat că numărul de pasageri pentru ianuarie a fost de doar 4% față de aceeași lună a anului trecut, când 33,5 milioane de pasageri au zburat în regiune.

Qantas a fost una dintre primele companii aeriene care a oferit zboruri „către nicăieri”, care decolează și aterizează pe același aeroport după zboruri la joasă înălțime peste unele repere emblematice australiene.

Zborurile misterioase sunt cea mai recentă tactică a companiei aeriene australiene de a atrage mai mulți pasageri să zboare.

Zborurile vor fi cu unul dintre cele trei avioane Qantas Boeing 737 din Brisbane, Melbourne sau Sydney, cu tarife economice începând de la 737 dolari autralieni – 577 dolari SUA.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă