22.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăInternaționalCauza morţii lui Amy Winehouse nu va fi anunţată mai devreme de...

Cauza morţii lui Amy Winehouse nu va fi anunţată mai devreme de luni

Cauza decesului cântăreţei Amy Winehouse, survenit sâmbătă, nu a fost încă identificată, în lipsa unei examinări medico-legale, a cărei dată nu va fi fixată mai devreme de luni, a anunţat poliţia, citată de AFP, potrivit Mediafax.

Amy Winehouse era dependentă de alcool şi droguri şi a fost găsită moartă, sâmbătă, în locuinţa sa din Londra. Avea 27 de ani.

Poliţia a luat în considerare posibilitatea morţii prin supradoză de droguri. “Atâta timp cât nu există un examen medical, este nepotrivit să facem speculaţii”, a spus un reprezentant al poliţiei.

Serviciul de ambulanţă fusese solicitat la adresa cântăreţei în jurul orei 16.00 (18.00, ora României), dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţia a comunicat că deocamdată nu are nicio ipoteză privind decesul cântăreţei britanice, cazul fiind anchetat.

În ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională era cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. În vara acestui an ea şi-a anulat turneul european, ce urma să ajungă şi la Bucureşti pe 15 august, după ce a fost fluierată copios de spectatori în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Belgrad, în luna iunie, deoarece părea că se află în stare de ebrietate.

 

Cele mai citite

Liderii G7 avertizează dur China să nu mai sprijine Rusia: “permite” războiul acesteia în Ucraina

Sprijinul acordat de China Rusiei "permite" războiul acesteia în Ucraina, au avertizat vineri liderii celor mai avansate economii ale lumii, într-o înăsprire a tonului...

Edward Iordănescu spune că echipa națională este pregătită pentru EURO 2024. “Am convingerea că suntem gata de luptă!”

Edward Iordănescu, selecționerul "tricolorilor", a transmis că echipa este pregătită pentru meciul de debut și pentru Campionatul European. România va întâlni echipa Ucrainei, luni, la...

Măsură drastică la întâlnirea OSCE de la București: MAE nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus

România nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus la adunarea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) de la București, transmite...
Ultima oră
Pe aceeași temă