23.5 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăInternaționalCÂŞTIGĂTOR CONCURS. Teatrul “Nottara” şi România Liberă te trimit la “Fest(in) pe...

CÂŞTIGĂTOR CONCURS. Teatrul “Nottara” şi România Liberă te trimit la “Fest(in) pe Bulevard”

Câştigătorul concursului este Ardelean Maria. Felicitări! Vă aşteptam la sediul România liberă pentru a ridica invitaţia la teatru.

Teatrul “Nottara” şi România Liberă te trimit la “Fest(in) pe Bulevard”, în perioada 12-19 octombrie.

Dă like paginii de facebook a Teatrului Nottara şi răspunde corect la întrebarea de mai jos legată de prima ediţie a festivalului care se va desfăşura în luna octombrie. Ca să găseşti răspunsul corect, consultă programul festivalului pe www.nottara.ro.
 
€œ„Cum se numesc cele trei spectacole ale Teatrului „€œNottara” care vor avea premieră în cadrul primei ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru „Fest(în) pe Bulevarda€œ?
 
Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi va primi o invitaţie de 2 persoane, la alegere, la un spectacol din cadrul festivalului.

Concursul se desfăşoară în perioada 7-10 octombrie, iar câştigătorul va fi anunţat în data de 11 octombrie pe site-ul romanialibera.ro.

Cele mai citite

Macron cere restrângerea dreptului de veto în Consiliul de Securitate al ONU doar pentru „crime în masă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri la Naţiunile Unite "limitarea" dreptului de veto în Consiliul de Securitate în cazuri de "crime în masă",...

Planul Roșu de Intervenție activat la un hotel din stațiunea Olimp

Planul Roșu de Intervenție a fost activat, în această dimineață, din cauza stărilor de rău prezentate de mai multe persoane aflate la Hotel Crișana,...

Discuții incerte la Bruxelles privind planul României de reducere a deficitului bugetar din 2025

Discuțiile de la Bruxelles privind planul de reducere a deficitului bugetar al României, ce ar trebui implementat din 2025, rămân în acest moment incerte....
Ultima oră
Pe aceeași temă