20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăInternaționalCastiga invitatii la concertul NANA

Castiga invitatii la concertul NANA

Vino si canta hiturile „Remember The Time”, „Lonely”, „Let It Rain”, „He’s Comin'” alaturi de NANA!

Poti castiga acum una din cele 5 invitatii duble la concertul NANA din 22 octombrie, de la Bucuresti, daca dai like la pagina noastra de Facebook si spui ce piesa ti-ai dori sa asculti in cadrul acestui concert.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook pe data de 1 septembrie 2011.

Reamintim ca NANA, interpretul cunoscutelor hituri „Remember The Time”, „Lonely”, „Let It Rain”, „He’s Comin'” va reveni in Romania pentru un concert de club unde sunt asteptati toti iubitorii de muzica buna. Artistul va avea un program special in care va fi prezentat atat ultimul material discografic intitulat „Stand Up”, lansat in 2010, cat si celebrele hituri care l-au facut celebru.
Evenimentul va avea loc in data de 22 octombrie 2011 la The Silver Church Club din Bucuresti si este organizat de catre Medien Holding Events.

Biletele, limitate la 700 de bucati, se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

60 lei – biletele achizitionate pana la data de 31 august 2011
75 lei – biletele achizisionate in perioada 1 septembrie – 21 octombrie 2011
90 lei – biletele achizitionate in ziua concertului. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă