21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăInternaționalCastiga invitatii la concertul NANA

Castiga invitatii la concertul NANA

Vino si canta hiturile „Remember The Time”, „Lonely”, „Let It Rain”, „He’s Comin'” alaturi de NANA!

Poti castiga acum una din cele 5 invitatii duble la concertul NANA din 22 octombrie, de la Bucuresti, daca dai like la pagina noastra de Facebook si spui ce piesa ti-ai dori sa asculti in cadrul acestui concert.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook pe data de 1 septembrie 2011.

Reamintim ca NANA, interpretul cunoscutelor hituri „Remember The Time”, „Lonely”, „Let It Rain”, „He’s Comin'” va reveni in Romania pentru un concert de club unde sunt asteptati toti iubitorii de muzica buna. Artistul va avea un program special in care va fi prezentat atat ultimul material discografic intitulat „Stand Up”, lansat in 2010, cat si celebrele hituri care l-au facut celebru.
Evenimentul va avea loc in data de 22 octombrie 2011 la The Silver Church Club din Bucuresti si este organizat de catre Medien Holding Events.

Biletele, limitate la 700 de bucati, se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

60 lei – biletele achizitionate pana la data de 31 august 2011
75 lei – biletele achizisionate in perioada 1 septembrie – 21 octombrie 2011
90 lei – biletele achizitionate in ziua concertului. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

Cele mai citite

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Suceava: ISU intervine pentru salvarea unui bărbat surprins de un mal de pământ

Un bărbat a fost surprins de un mal de pământ în timp ce săpa o fântână, în localitatea Călugăreni, comuna Adâncata, au anunţat reprezentanţii...

Erdogan acuză Israelul că pregătește un „genocid” în Liban

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat sâmbătă Israelul că pregăteşte un "genocid" în Liban, denunţând "atacuri brutale" împotriva Hezbollah care au costat vieţile...
Ultima oră
Pe aceeași temă