15.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăInternaționalCasaMiaTV a incheiat un acord strategic de colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne

CasaMiaTV a incheiat un acord strategic de colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne

CasaMiaTV, platforma europeana de comunicare audiovizuala integrata, va transmite clipurile de educare si informare produse de catre Centrul Multimedia din cadrul Ministerului Roman al Afacerilor Interne. (MAI)

Acordul de colaborare a fost semnat de Giulio Bertola, responsabil Raporturi Institutionale CasaMiaTV si Directia Informare si Relatii Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Obiectivul acestui acord este acela de a realiza un proiect de comunicare audiovizuala, incepand cu luna martie a acestui an, destinat cetatenilor romani din diaspora internationala.

Multumita acestor clipuri, productie exclusiva a Centrului Multimedia al Ministerului Afacerilor Interne, cetatenii romani din strainatate se vor simti mandri in urma promovarii profesionalismului politiei romane.

Temele ce vor fi abordate in cadrul comunicarii audiovizuale au ca obiectiv combaterea unor fenomene precum: violenta asupra femeilor, traficul de persoane, abandonul minorilor, folosirea de stupefiante, prostitutia, contrabanda, coruptia si multe altele, multumita experientei Directiei Informare si Relatii Publice din cadrul MAI.

Prin intermediul CasaMiaTV, se poate va atinge un public de circa 3 milioane de cetateni romani din strainatate, un potential public de ascultatori de nationalitate italiana prin intermediul sistemului digital terestru in Italia si de ascultatori de nationalitate germana, franceza, spaniola, engleza prin intermediul WEBTV. (www.casamiatv.com).

“Colaborarea cu o institutie atat de strategica pentru Romania, precum MAI, vine in sprijinul confirmarii importantei proiectului CasaMiaTV. In calitate de intreprinzator italian in Romania, sunt mandru ca pot colabora concret cu autoritatile romane, in realizarea acestui proiect de comunicare atat de important pentru diaspora romaneasca”, declara Giulio Bertola, co-fondator al proiectului CasaMiaTV.

CasaMiaTV colaboreaza cu numerosi corespondenti, tineri jurnalisti absolventi ai Universitatilor romane de comunicare, care astazi sunt detasati la: Roma, Milano, Brescia, Bergamo, Torino, Verona, Bologna, Florenta, Napoli, Paris, Munchen, Madris, Barcelona, Londra, USA, Israel, iar reteaua de corespondenti este in continua extindere.

Cele mai citite

Studentă cazată în regie, mușcată de ploșnițe. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a publicat imagini pe contul său de Facebook cu o studentă cazată la un cămin...

Victor Ponta: M-am săturat să fiu fostul

Victor Ponta deschide lista PSD Dâmbovița pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților Victor Ponta a fost propus pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare de...

Patru străini veniți în România, arestați preventiv pentru trafic de droguri

DIICOT a anunțat că patru persoane, trei bărbați de naționalitate cehă și ucraineană și o femeie de naționalitate slovacă, au fost reținute pentru trafic...
Ultima oră
Pe aceeași temă