27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInternaționalCântărețul Justin Timberlake devine subiect de film

Cântărețul Justin Timberlake devine subiect de film

Cel mai recent turneu susţinut de Justin Timberlake, "20/20 Experience World Tour", va deveni subiectul unui film muzical, regizat de cineastul american Jonathan Demme, scrie Mediafax.

Pentru acest proiect cinematografic, Jonathan Demme a filmat ultimul concert pe care Justin Timberlake l-a susţinut pe 2 ianuarie, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, în cadrul turneului mondial ce a inclus 134 de show-uri.

"E un proiect emoţionant, foare interesant. E un film muzical din era spaţială! Există multe momente, uluitoare, de dans în acest film. Timberlake are în spate o trupă extraordinară, Tennessee Kids, cu instrumente de suflat, doi chitarişti principali, doi toboşari, opt dansatori, patru cântăreţi extraordinari de backing vocals. Iar noi am captat toate aceste lucruri pe peliculă, la ultimul său concert din acel turneu", a declarat regizorul american Jonathan Demme.

Justin Timberlake, despre care Jonathan Demme spune că este un fel de "Fred Astaire funky", are deja experienţă în industria cinematografică şi s-a remarcat în ultimii ani într-o serie de filme apreciate de public şi de criticii de cinema, precum "Reţeaua de socializare/ The Social Network", "Inside Llewyn Davis", "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits" şi "Joc riscant/ Runner Runner".

Albumul său dublu "20/ 20 Experience" a fost lansat în două părţi în 2013. Cineastul David Fincher a regizat videoclipul pentru cea mai cunoscută piesă de pe acest material discografic, "Suit & Tie".

La rândul său, Jonathan Demme nu este nici el străin de universul industriei muzicale. Cineastul american a regizat de curând un film inspirat din muzica rock, "Ricki and the Flash", în care rolul principal feminin este jucat de celebra Meryl Streep. De asemenea, Jonathan Demme a produs şi regizat trei documentare despre concerte susţinute de Neil Young, un film despre Kenny Chesney şi un videoclip pentru Bruce Springsteen.

Cineastul american a primit premiul Oscar pentru regia filmului "Tăcerea mieilor", iar printre celelalte filme celebre pe care le-a regizat de-a lungul anilor se află alte câteva lungmetraje celebre, precum "Philadelphia", "Candidatul altora/ The Manchurian Candidate" şi "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married".

Cele mai citite

Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Rapid București s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...
Ultima oră
Pe aceeași temă