14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalCântăreaţa Lauryn Hill, mamă pentru a şasea oară

Cântăreaţa Lauryn Hill, mamă pentru a şasea oară

Cântăreaţa Lauryn Hill, solista fostului grup Fugees, a devenit mamă pentru a şasea oară, sâmbătă seară, după ce artista a adus pe lume un băieţel, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului www.BlackCelebKids.com, naşterea nu a fost lipsită de peripeţii, bebeluşul născându-se cu cordonul ombilical strâns înfăşurat în jurul gâtului.

„Mama şi bebeluşul sunt acum bine. Toată lumea e fericită”, a declarat o sursă.

Lauryn Hill are cinci copii – Zion David-Nesta, în vârstă de 13 ani, Selah, în vârstă de 12 ani, Joshua, în vârstă de nouă ani, John, în vârstă de şapte ani, şi Sarah, în vârstă de trei ani – cu Rohan Marley, partenerul ei de viaţă cu care are o relaţie marcată de numeroase despărţiri şi împăcări.

Însă Rohan Marley, fiul celebrului Bob Marley, a declarat recent într-un mesaj pe Twitter că nu este tatăl celui de-al şaselea copil al artistei.

Din anul 1998, cântăreaţa şi-a împărţit timpul locuind în Caraibe şi într-un hotel din Miami. În august 2008, artista s-a mutat, împreună cu toţii copiii, în locuinţa mamei sale din oraşul natal South Orange din statul New Jersey.

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă