Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Budapesta: 3.500 de persoane evacuate pentru dezamorsarea unei bombe din Al Doilea Război Mondial

Poliţia din Budapesta a ordonat evacuarea a 3.500 de locuitori din zona parcului Varosliget, în centrul oraşului, pentru dezamorsarea unei bombe neexplodate de mari dimensiuni datând din al doilea război mondial găsite în zonă, ne spune MTI.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

26.07.2019 - 17:44

Zona aflată în vizorul autorităţilor a fost parţial închisă, în sensul că nu este permisă intrarea, ci doar ieşirea, a precizat municipalitatea.

Segmente din străzile adiacente au fost de asemenea închise traficului, iar autobuzele şi troleibuzele din zonă circulă deviat.

Evacuarea afectează în total circa 3.500 de persoane, cărora autorităţile le-au pus la dispoziţie adăposturi temporare. De asemenea, autorităţile asigură asistenţă şi transport pentru persoanele bolnave şi vârstnicii vizaţi de evacuare.

Bomba de 100 de kilograme de producţie sovietică a fost descoperită joi pe un şantier şi operaţiunile de dezamorsare a proiectilului urmau să fie finalizate în jurul prânzului de o echipă de genişti şi pompieri militari.

Comentarii

loading...