13.2 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăInternaționalBrazilia are peste două milioane de cazuri de coronavirus

Brazilia are peste două milioane de cazuri de coronavirus

Cea mai mare ţară din America Latină a înregistrat 45.403 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, ceea ce a adus totalul la 2.012.151 de cazuri de contaminare, a precizat Ministerul Sănătăţii.

Totuşi, aceste cifre sunt considerate de comunitatea ştiinţifică ca fiind cu mult sub realitate din cauza testărilor insuficiente.

La mai bine de patru luni de la primul deces cauzat de COVID -19, Brazilia a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr foarte mare de decese – 1.322 – ceea ce a crescut totalul la 76.688 de decese.

Dacă nu intervine nicio ameliorare a situaţiei, această ţară cu o populaţie de 212 de milioane de locuitori ar urma să depăşească pragul de 80.000 de decese în zilele următoare.

Numărul de decese cauzate de COVID-19 în Brazilia este al doilea cel mai mare din lume după cel din Statelor Unite, preşedintele ţării Jair Bolsonaro fiind de asemenea contaminat.

Cele mai citite

România îşi promovează destinaţiile turistice la Târgul de Turism de la Berlin, în perioada 5-7 martie

Destinaţia turistică România va fi promovată, în perioada 5 - 7 martie, la cel mai mare şi important târg de turism din lume, organizat...

Ciolacu crede că România intră în Schengen rutier până la finalul anului

România intră în Schengen rutier până la finalul anului, iar de anul viitor românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru America-acestea sunt...

Școala românească, violată de continua degradare a societății

Cu toate că în această perioadă se desfășoară simularea examenului național de bacalaureat, cu un mare dezinteres manifestat din partea elevilor din clasele a...
Ultima oră
Pe aceeași temă