25.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalBiletele la concertul Zucchero, mai ieftine

Biletele la concertul Zucchero, mai ieftine

În perioada 7 – 10 aprilie, dacă achiziţionaţi un bilet la concertul Zucchero la categoria de preţ 100 lei şi 150 lei, primiţi o reducere de 15%, anunţă organizatorii.
 
 Promoţia este valabilă doar la magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi online pe www.biletoo.ro. În cazul în care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea se face la domiciliu prin curier sau poştă în funcţie de opţiunea aleasă.
 
  Preţurile biletelor sunt următoarele:
 -100 lei (preţ întreg) – Categoria 3 -> cu reducerea de 15%, cumpărătorul plăteşte doar 85 lei
 -150 lei (preţ întreg) – Categoria 2 -> cu reducerea de 15%, cumpărătorul plăteşte doar 127.5 lei
 -200 lei – Categoria 1
 -250 lei – Categoria VIP
 
 Cel mai bine vândut artist din Italia revine în România pentru a patra oară. Zucchero este bucuros că îi poate încânta din nou pe români, cu piese precum Baila Morena, Senza Una Donna sau Every Time You Go Away.
  
       Concertul este organizat de Project Events şi va avea loc pe 21 iunie, de la ora 20.00, la Arenele Române din Bucureşti. Face parte din turneul Zucchero Chocabeck World Tour 2011. Chocabeck este şi numele noului sau album, lansat la sfârşitul anului 2010. Acesta conţine 11 piese, scrise chiar de către cântăreţ, la unele dintre ele aducându-şi contribuţia însuşi Bono, liderul formaţiei U2. 
  
       Pe numele sau adevărat, Adelmo Fornaciari s-a născut pe 25 septembrie 1955. Şi-a schimbat apoi numele în Zucchero, acesta fiind numele de scenă sub care este cunoscut de întreg mapamondul. Zucchero şi-a început cariera în 1970 reuşind în scurt timp să cucerească milioane de fani cu piesele sale. A vândut peste 40 de milioane de cd-uri în întreaga lume. A câştigat şi foarte multe premii printre care şi două distincţii la World Music Awards şi o nominalizare la premiile Grammy. Cel mai de succes hit al sau a fost Senza Una Donna, care s-a menţinut vreme îndelungată pe poziţia numărul 1 în toate topurile europene.
       

Cele mai citite

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

Economistul Eugen Rădulescu: Deficitul bugetar crește mult în prag de alegeri

Consilierul guvernatorului BNR atrage atenţia asupra derapajelor fiscale din anii electorali Eugen Rădulescu declară că, de anul viitor, deciziile luate în an electoral trebuie decontate. „De...

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat: idei și sugestii

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat este o strategie esențială pentru orice magazin, deoarece acest spațiu poate transforma clienții indeciși în cumpărători. Plasarea inteligentă...
Ultima oră
Pe aceeași temă