Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Carrie Symonds, sursa shutterstock

Baby Boris este pe drum! Symonds și Johnson s-au logodit

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Actualizat: 01.03.2020 - 00:36

Boris Johnson și Carrie Symonds au anunțat că așteaptă un copil la începutul verii și că s-au logodit.

Cuvântul secolului al XVIII-lea „confinement” pare potrivit pentru Carrie: de luni de zile a fost închisă în clădirile istorice, ferită de lentilele aparatului de fotografiat. Acum că Carrie este oficial însărcinată, la prima vedere pare ,,o afacere ca de obicei” pentru un Downing Street din secolul XXI, care a avut o singură dată în acest secol - când Theresa May era premier - un ocupant fără copii de vârstă școlară. Bebelușii au ajuns în fiecare deceniu: Leo Blair în 2000, Florence Cameron în 2010, iar acum bebelușul Boris, la fel ca autobuzul Boris, va fi alături în timpul dulce al său ori al ei.
Downing Street, fără bebeluși timp de un secol și jumătate, a fost transformat de Blair și Cameron într-o creșă. Buggy-ul se va întoarce în sală, agățând demnitari străini și mașina prim-ministerială va fi plină de jucării moi; grădina își păstrează ramele de cățărare instalate de Cameron, scriu jurnaliștii de la The Times.

BORIS Johnson este tatăl a cinci copii.Patru dintre copiii săi sunt din căsătoria sa cu Marina Claire Wheeler QC un avocat, autor și columnist britanic, iar al cincilea copil este cu o fostă iubită...

Citește totul despre:

#johnson #baby #Symonds

Comentarii