13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalAtenționare de călătorie pentru turiștii care pleacă în Spania

Atenționare de călătorie pentru turiștii care pleacă în Spania

Turiștii care plănuiesc o călătorie de vis în Spania în următoarele zile sunt atenționați cu privire la valul de caniculă care va lovi mai multe regiuni din țară. Ministerul Afacerilor Externe a tras un semnal de alarmă și i-a avertizat pe călători să fie atenți la temperaturile extreme, după ce  Agenția Meteorologică din Spania a emis coduri  roșu, portocaliu și galben de caniculă pentru perioada 22 – 24 iulie.

Astfel, pe data de 22 iulie este emis cod portocaliu de caniculă, cu temperaturi între 39 – 41ºC, în Madrid, Andaluzia, Aragon, Castilla La Mancha, Catalonia, Navarra, La Rioja și Insulele Baleare, dar și un cod galben ( temperaturi între 34-39ºC) în comunitățile  Cantabria, Castilla y Leon, Extremadura, Murcia, Țara Bascilor și Comunitatea Valenciană..

Disconfortul termic se va accentua semnificativ de pe data de 23 iulie, când termometrele vor înregistra peste 40 de grade Celsius în Aragon. De asemenea,  comunitățile Andaluzia, Castilla La Mancha, Catalonia, Murcia, Navarra, La Rioja, Comunitatea Valenciană și Insulele Baleare sunt sub cod portocaliu de căldură, în timp ce Capitala Spaniei ajunge sub cod galben.

De sâmbătă, 24 iulie, canicula se mai domolește, fiind emise doar coduri portocaliu ( Andaluzia, Murcia, Comunitatea Valenciană și Insulele Baleare) și cod galben (Castilla La Mancha și Catalonia.).

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă