16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăInternaționalAtac armat la Berlin, cu cel puțin patru răniți. Ar fi implicată...

Atac armat la Berlin, cu cel puțin patru răniți. Ar fi implicată o rețea de crimă organizată

Cel puțin patru persoane au fost rănite în cursul unui atac armat înregistrat în cartierul Kreuzberg din zona de vest a Berlinului, informează presa din Germania.

Trei dintre răniţi au fost găsiţi pe o alee, în timp ce un al patrulea rănit a fost salvat dintr-un canal. Toți cei patru (dintre care trei în stare gravă) au fost transportați la spital.

Potrivit Deutsche Welle, anchetatorii merg pe ipoteza unui conflict în care este implicată o rețea de crimă organizată. Gloanțele s-au tras în zona Stresemannstrasse, în apropierea sediului Partidului Social Democrat (SPD), de centru – stânga, dar nu există indicii privind o motivare politică a acestui incident.

Mai mulți suspecți sunt anchetați în acest moment.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă