Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Andrew Cuomo, democrat, guvernator New York

Andrew Cuomo, guvernatorul din New York acuză politizarea virusului, în timp ce economia scade

Share

Redacția Online 0 comentarii

30.04.2020 - 00:22

Andrew Cuomo i-a acuzat pe liderii politici ai SUA de partizanat periculos în răspunsul lor la pandemia coronavirusului, în timp ce miercuri, date noi au confirmat că izolarea pentru combaterea focarului a zguduit puternic economia.

Cuomo, un democrat care l-a ridiculizat pe liderul majorității senatului republican, Mitch McConnell, pentru că a sugerat că statele lovite de criză ar trebui să poată declara falimentul, a spus că politicienii ar trebui să se unească pentru a salva vieți, nu pentru a se învinovăți unii pe alții și pentru a deține fonduri, înaintea alegeri din SUA ce vor avea loc în 3 noiembrie anul acesta.
"Politizarea prin ceea ce trecem în această țară este extraordinar de periculoasă", a spus Cuomo într-un briefing de presă, transmite Reuters.
„Am mai auzit această muzică înainte. Aceasta este muzica unui sezon de campanie, aceasta este muzica unui miting și a baloanelor și „Suntem noi față de ei” și „Suntem buni și sunt răi” și asta este otravă în situația în care ne aflăm acum, “ spus el.
Datele departamentului comerțului nou au arătat că economia s-a redus în ritmul cel mai accentuat în primul trimestru de la Marea Recesiune din 2007-2009, deoarece statele au impus ordine de izolare la domiciliu, punând capăt celei mai lungi expansiuni din istoria Statelor Unite.

Comentarii

loading...