Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Afacerea Mediator

La Paris s-a deschis procesul Mediator în cadrul căruia laboratoarele Servier și Agernția medicamentului vor trebui să răspundă pentru fapte de „înșelare agravantă” și de „răniri și omucideri involuntare”, zece ani după retragerea de pe piață a acestui produs.

Share

Gabriela Anghel 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2019 - 13:27

Mediator este un antidiabetic, la originea  unor grave leziuni cardiace și care a putut fi prescris 22 de ani în pofida repetatelor alerte pivind periculozitatea sa. Procesul are o dimensiune de excepție, atât prin durată, cât și prin numărul victimelor și părților civile. Dezbaterile vor dura șapte luni, ceea ce înseamnă cel mai lung proces din Franța de după război. Participă 2.684 de victime care s-au declarat parte civilă, plus 100 martori și 376 de avocați.

 

 

 

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...