Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aeroportul London City, închis după ce a fost găsită o bombă din Al Doilea Război Mondial

Aeroportul London City, situat în centrul capitalei britanice, a anunţat duminică închiderea sa temporară ca urmare a descoperirii unei bombe datând din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

12.02.2018 - 07:02

"O zonă de excludere cu o rază de 214 metri a fost instaurată ca măsură de precauţie" de către poliţie şi, "în consecinţă, Aeroportul London City este închis pentru moment", a anunțat conducerea aeroportului, printr-un comunicat. Călătorii au fost sfătuiți să ia legătura cu compania lor aeriană şi să evite deplasarea la aeroport, potrivit documentului. Bomba a fost descoperită în cursul lucrărilor din apropierea unui doc din vecinătatea unicei piste de aterizare.

La rândul său, poliţia a precizat că bomba a fost descoperită duminică în jurul orelor 05,00 GMT (7,00 ora României) şi că zona de excludere a fost introdusă la orele 22.00 GMT (miezul nopții în România) "pentru a putea opera dispozitivul în siguranţă maximă".

Situat la aproximativ 11 kilometri est de Londra, nu departe de centrul de afaceri Canary Wharf, Aeroportul London City asigură zboruri pe distanţe scurte. Mii de bombe au căzut deasupra Londrei în timpul ofensivei Blitz desfăşurate de Luftwaffe, aviaţia militară germană, între 7 septembrie 1940 şi 11 mai 1941.

Comentarii

loading...