20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternaționalActriţa Monica Davidescu joacă în "Las Fierbinţi"

Actriţa Monica Davidescu joacă în „Las Fierbinţi”

Actriţa Monica Davidescu joacă în serialul „Las Fierbinţi”, telespectatorii putând să o vadă pe artistă în episodul difuzat, joi, de la ora 20.30, informează Pro TV.

Săptămâna aceasta în „Las Fierbinţi” este petrecere mare. Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) este convins de nevastă, Manuela (Alina Chivulescu), să boteze copilul verişoarei sale proaspăt întoarsă în ţară.

Citeşte şi DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 13: Vezi ce echipe au ajuns la duel!

O apariţie de zile mari, Steluta, interpretată de Monica Davidescu, verişoara Manuelei, vine în Fierbinţi cu un copil de culoare. Însă nimic nu mai contează când este rost de petrecere şi de neamuri aduse laolaltă. Fără a mai avea vreun cuvânt de spus în faţa nevestei, primarul Vasile se vede nevoit să organizeze botezul, la care vor sosi inevitabil şi rudele consoartei, cu mama soacră şi tatăl socru în frunte (Gabriela Popescu şi Valentin Uritescu). Toate-s bune şi frumoase până în clipa în care dispare copilul de la botez. Ce se întâmplă de fapt, telespectatorii Pro TV vor descoperi joi, de la 20.30, în „Las Fierbinţi”.

În acelaşi episod, Aspirina (Mirela Oprişor) are probleme cu un funcţionar bancar, care o sună în fiecare zi pentru a-i reaminti că trebuie să plătească rata pentru creditul pe care l-a luat cu buletinul, altfel va ajunge pe lista neagră. Iar trio-ul de succes Bobiţă (Mihai Bobonete), Giani (Costi Diţă) şi Dorel (Mihai Rait Dragomir) este din nou pus „pe combinaţii” cu veveriţe. Despre ce este vorba, fanii „Las Fierbinţi” vor afla joi, la Pro TV.

Citeşte şi Actriţa Monica Davidescu a născut o fetiţă

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă