5.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăInternaționalA început programul Loteria Vizelor! Care sunt noile reguli

A început programul Loteria Vizelor! Care sunt noile reguli

Astăzi, 5 octombrie, a început perioada de înscriere în programul Diversity Visa DV-2024 (Loteria Vizelor), anunță Departamentul de Stat al SUA.

Perioada de înregistrare va fi în intervalul 5 octombrie – 8 noiembrie 2022.

Totul se va desfășura exclusiv în format electronic, nefiind acceptate cereri în format pe hârtie, transmite Ambasada Statelor Unite la București. Ȋn plus, nu se va percepe nicio taxă de înscriere.

Ce reguli trebuie să respecte românii care vor să participe la acest program?

„Transmiteţi cererile de înregistrare pentru programul DV-2024 începând de miercuri, 5 octombrie 2022, orele 19:00 (ora României) şi până marţi, 8 noiembrie 2022, orele 19:00 (ora României). Departamentul de Stat va desfăşura programul DV-2024 exclusiv în format electronic, inclusiv înscrierea.

Nu se acceptă cereri în format pe hârtie. Cererile de înscriere în Programul DV-2024 se trimit electronic pe site-ul:dvprogram.state.gov. NU se percepe nicio taxă de înscriere în programul Diversity Visa”, este mesajul transmis de Ambasada SUA în România.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Klaus Iohannis rămâne jupânul României

Coaliția de guvernare a decis: comasarea europarlamentarelor cu cele locale. Fiindcă totul se face cu „poporul și pentru popor” – nu-i așa? – liderii...
Ultima oră
Pe aceeași temă