4.8 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
AcasăInternaționalA început programul Loteria Vizelor! Care sunt noile reguli

A început programul Loteria Vizelor! Care sunt noile reguli

Astăzi, 5 octombrie, a început perioada de înscriere în programul Diversity Visa DV-2024 (Loteria Vizelor), anunță Departamentul de Stat al SUA.

Perioada de înregistrare va fi în intervalul 5 octombrie – 8 noiembrie 2022.

Totul se va desfășura exclusiv în format electronic, nefiind acceptate cereri în format pe hârtie, transmite Ambasada Statelor Unite la București. Ȋn plus, nu se va percepe nicio taxă de înscriere.

Ce reguli trebuie să respecte românii care vor să participe la acest program?

„Transmiteţi cererile de înregistrare pentru programul DV-2024 începând de miercuri, 5 octombrie 2022, orele 19:00 (ora României) şi până marţi, 8 noiembrie 2022, orele 19:00 (ora României). Departamentul de Stat va desfăşura programul DV-2024 exclusiv în format electronic, inclusiv înscrierea.

Nu se acceptă cereri în format pe hârtie. Cererile de înscriere în Programul DV-2024 se trimit electronic pe site-ul:dvprogram.state.gov. NU se percepe nicio taxă de înscriere în programul Diversity Visa”, este mesajul transmis de Ambasada SUA în România.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Un avion de vânătoare s-a prăbușit marți în nord-estul Croației

Un avion de vânătoare al Forţelor Aeriene croate s-a prăbușit, marţi, în nord-estul Croației, anunţă autorităţile militare de la Zagreb, citate de agenţia Reuters. Avionul...

Situație dificilă în Ucraina: În spitale se ia în considerare suspendarea operaţiilor care nu sunt esenţiale

Ministerul Sănătăţii din Ucraina a transmis marţi că le-a cerut oficialilor regionali să ia în considerare suspendarea operațiilor care nu sunt esențiale, până când...

Rusia a adus sisteme antirachetă mobile în insulele Kurile, lângă Japonia

Ministerul Apărării din Rusia a afirmat că a desfăşurat sisteme antirachetă mobile pe una din insulele Kurile, lanţ de insule poziţionate strategic între Japonia...
Ultima oră
Pe aceeași temă