26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăInternațional50 filme la 2.50 euro, un nou pachet lansat de WWTV

50 filme la 2.50 euro, un nou pachet lansat de WWTV

WWTV, cea mai noua platforma de vizionat TV si filme online in mod legal, lanseaza o noua oferta prin care utilizatorii sai se pot bucura de 50 de filme la pretul de 2.50 euro (http://www.wwtv.ro/filme/wwtv-super-pack/). Acest pachet va fi disponibil incepand cu data de 01 octombrie 2013.

De la 1 octombrie, utilizatorii platformei WWTV pot profita de cea mai noua si avantajoasa oferta. Odata cu achizitionarea pachetului WWTV Super Pack, utilizatorii se pot bucura de 50 de filme la pretul de 2.50 euro. Din oferta fac parte titluri precum “The Perks of Being a Wallflower” (cu Emma Watson), “50/50” (cu Joseph Gordon-Levitt), “Taken 2” (cu Liam Neeson) sau “Welcome to the Punch” (cu James McAvoy).

Lunar, continutul pachetului va fi schimbat, aducand laolalta, in acelasi pachet, titluri si genuri la fel de variate ca si pana acum.

Oricare dintre cele 50 de filme disponibile in oferta, poate fi vazut in decursul a 30, respectiv 31 de zile ale lunii in curs, insa din momentul in care s-a dat play, utilizatorul are 48 de ore la dispozitie pentru a-l viziona integral.

Pentru mai multe informatii, accesati www.wwtv.ro sau www.facebook.com/WWTV.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă