Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

4 copii printre cei 15 morți: Acciedent într-un oraș indian

Patru copii sunt printre cei 15 de oameni uciși când un zid sa prăbușit în Pune, India, conform BBC.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2019 - 20:14

 

Dezastrul a avut loc în zona Kondhwa din Pune, când, după cea mai grea ploaie observată în zona de nouă ani, o porțiune a unui zid dintr-un spațiu rezidențial s-a prăbușitdupa ce terenul a cedat în primele ore ale zilei de sâmbătă.

Bucățile de zid au căzut pe o serie de case construite de muncitori, care lucrau pe un șantier de construcții din apropiere, iar o serie de mașini au căzut peste oameni odată cu surparea asfaltului.

Forța Națională de Răspuns la Dezastre (NDRF) și departamentul de pompieri au căutat și scos oamenii rămași sub dărâmături. Trei persoane rănite au fost în grabă la spital după accident, numărul de morți stă la 15, printre care și 4 copii.

Șeful poliției din Pune, K Venkatesham, a declarat reporterilor că este în curs de desfășurare o anchetă pentru a determina cauza tragediei. "Vor fi luate măsuri ferme împotriva celor responsabili", a spus el. "Vom verifică dacă au fost luate permisele corespunzătoare și dacă au fost luate măsuri de siguranță".

Citește totul despre:

#india #accident #lazi

Comentarii

loading...