9.5 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024
AcasăGDPRSistemul romanesc de sanatate dezbatut la "Health Forum 2012"

Sistemul romanesc de sanatate dezbatut la „Health Forum 2012”

Medien Conferences organizeaza in data de 29 noiembrie 2012, la Hotel Howard Johnson,  „Health Forum 2012”, eveniment ce propune o analiza atenta a sistemului romanesc de sanatate.

In ciuda fondurilor investite in sistemul de santate, Romania nu a inregistrat nici un progres in acest sector. Reforma in domeniul sanatatii vizeaza o reorganizare a institutiilor de sanatate si o gestionare eficienta a sumelor necesare pentru asigurarea unui act medical de calitate.

Helath Forum 2012 va avea ca punct principal de discutie problema aplicarii reformei in sanatate, dezbaterea axandu-se ulterior si pe aspecte de importanta majora pentru sistemul romanesc de sanatate cum ar fi: solutiile de resuscitare a sistemului de sanatate, consecintele aplicarii noii formule de calcul a taxei clawback, integrararea serivciilor private de sanatate, stimularea investitiilor in sanatate, aplicarea parteneriatului public-privat in sanatate dar si a HTA (Health Technology Assessment).

In cadrul evenimentului „Health Forum 2012” va avea loc lansarea oficiala a Ghidului National al Clinicilor si Spitalelor, un ghid care va contine informatiile de baza despre spitalele de stat si private si despre retelele medicale din Romania.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Reteaua Info Sanatate si se bucura de sustinerea: RFI Romania, Wall-Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., Business Live, Business 24, Ziarul de Business, Media IQ, B2B, AIDA, Reteaua Info-Sanatate.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro, ), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Cele mai citite

Tragedie în fotbal! Abdelaziz Barrada, fost jucător la Marseille, s-a stins la 35 de ani în urma unui infarct

Fostul internațional marocan Abdelaziz Barrada, cunoscut pentru evoluțiile sale la PSG, Olympique Marseille și Getafe, a murit la doar 35 de ani, suferind un...

Proiectoare led ideale pentru machiaj profesionist: mini-ghid pentru acasă

Un machiaj ca la salon se poate obţine uşor şi acasă, fără să fie nevoie să petreci zeci de minute în faţa oglinzii. Ai...

„Transilvanian Ninja” cucerește România: o comedie plină de umor și acțiune

„Transilvanian Ninja” a reușit să capteze atenția publicului român, cu două săli complet vândute în primele două ore de la începutul vânzărilor. Această comedie...
Ultima oră
Pe aceeași temă