19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăGDPRProtejeaza-te de razele soarelui cu ajutorul legumelor

Protejeaza-te de razele soarelui cu ajutorul legumelor

Pentru ca a venit vara, trebuie sa va protejati corpul cat mai bine de radiatiile solare. De aceea, este bine sa nu va bazati doar pe cremele consacrate, ci sa mizati si pe calitatile plantelor cu frunza rosie, cum este loboda.

In primul rand nu cautati cu orice pret un factor maxim de protectie, pentru ca nu va asigura decat un timp mai mare de expunere. Optati mai bine pentru suplimente alimentare ca sa va bucurati de soare fara griji, informeaza Pro Tv, citat de ziare.com.

Cremele cu factori de protectie functioneaza numai cu sfaturile dermatologului, insa puteti fi propriul dumeavoastra medic consumand fructe si legume care contin vitamina A. Pentru fortifierea pielii din interior functioneaza fructele si legumele precum loboda, capsunile, ciresele, rosiile si morcovii. Betacarotenul, aflat in acesta, pregateste pielea pentru plaja.

Carnea slaba si uleiul nerafinat contin, de asemenea, substante benefice pentru organismul expus la soare. Arsurile solare pot sa accentueze acnea si subtiaza pielea, facand-o mai fina, deci mai vulnerabila. Pielea cu multe alunite este cu atat mai problematica, fiind mai predispusa la cancer cutanat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă