25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăGDPRPerfect Tour vă oferă servicii medicale în Austria

Perfect Tour vă oferă servicii medicale în Austria

Medical Premium, divizie noua a Perfect Tour, va pune la dispozitie un sistem integrat de servicii medicale premium, intr-un ambient modern, deosebit, beneficiind de aportul unui personal experimentat, format din medici specialisti de renume din Austria.

Medical Premium reprezentant exclusiv al Premium Health Solutions Austria ofera acces la cele mai bune servicii medicale din Austria.

Institute independente si de renume precum European Health Consumer Index si Karolinska au clasificat sistemul de sanatate din Austria ca fiind unul de top in multe domenii medicale. De exemplu, rata de supravietuire a persoanelor bolnave de cancer este foarte inalta in Austria.Rezultate medicale excelente si programe eficiente de prevenire a bolilor au dus la concluzia ca sistemul medical din Austria cel mai bun din Europa.

Premium Health Solutions Austria impreuna cu Medical Premium furnizeaza servicii de asistenta medicala sub tutela Asociatiei Medicale din Austria (Austrian Medical Association). Prin cooperarea cu Asociatia Medicala din Austria s-au stabilit relatii importante cu cei mai buni specialisti si cu cele mai renumite unitati medicale din Austria. Premium Health Solutions Austria acopera toata gama de ingrijire incepand de la un simplu control medical, pana la tratament intensiv si chirurgie, reabilitare, spa, fertilizare, precum si acces la centre de wellness si de infrumusetare.

Partenerii nostrii in Austria sunt:
• Clinica Universitara, cele mai bune spitale private, centre de reabilitare, medici competenti
• Resorturi wellness de 4* si 5*
Noi furnizam serviciile medicale adaptate nevoilor clientilor nostri. Expertii nostri in turism vor asigura cele mai bune conditii de-a lungul sejurului dumneavoastra in Austria. Prin urmare, putem furniza toate serviciile legate de calatoria dumneavoastra in Austria, la cele mai inalte standarde:
• servicii medicale corespunzatoare, tratament optim, medici calificati, clinici din Viena si Austria, consultare, tratament pentru ingrijire intensiva si chirurgie, spa, reabilitare, fertilizare, precum si acces la centre de wellness si de infrumusetare.

• Aranjamentele pentru calatoria dumneavoastra includ zborul, transferul de la aeroport, cazare etc.
• Program special pentru persoanele insotitoare (cazare si servicii de divertisment, etc.).
• Personal calificat vorbitor de limba romana disponibil 24 ore/7 zile pentru pacientii VIP si membrii insotitori ai familiei sale.
Beneficii pentru clientii nostri:
• Acces usor la cei mai importanti furnizori de servicii de sanatate din Austria, clinici, medici, centre de reabilitare, spa-uri precum si centre de wellness si de frumusete
• O singura locatie pentru intreaga gama de servicii de sanatate
• Contact si consultanta direct in Romania
• Servicii prompte
• Sprijin complet pentru pacient si familia sa.

Pentru mai multe informatii despre beneficiile serviciilor noastre va rugam sa ne contactati:
Medical Premium
tel: 021 405 38 00
www.medicalpremium.ro

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă