33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăGDPRNutribon, dulcele sănătos şi natural

Nutribon, dulcele sănătos şi natural

Bunătăţile cu care ne răsfaţă natura reprezintă cel mai adesea o sursă importantă de sănătate frecvent neglijată. Consumul zilnic în cantităţi adecvate de fructe şi legume, poate reprezenta un beneficiu de necontestat în prevenirea sau ameliorarea simptomelor unor afecţiuni cronice.

Batonul Nutribon este un produs realizat după o reţetă originală şi protejată, recomandată de Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu, Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române. 

Produsele Nutribon

Gama de produse Nutribon cuprinde batoane pe bază de fructe, în trei sortimente: nuci, alune şi migdale, ce au in compoziţie un cocktail antioxidant şi hrănitor de prune, fructe de pădure şi nucifere, şi batoanele Yoli, produse concepute special pentru copii.

“Din grădina Nutribon”, reprezintă un amestec de fructe, seminţe şi nuci, ce se completează armonios atât prin savoare, cât şi prin beneficiile incontestabile pe care le au asupra stării generale de sănătate.

Batonul Nutribon este suficient de mic pentru a încăpea discret în orice buzunar şi reprezintă alternativa ideală pentru cei care doresc să consume o gustare sănătoasă, hipocalorică, ce oferă o incredibilă senzaţie de saţietate. Ingredientele simple, minim procesate, ce se regăsesc în Piramida Alimentaţiei Sănătoase, fac din Nutribon un aliment funcţional, perfect echilibrat nutriţional.

 “O privire atentă asupra calităţilor ingredientelor specifice ale Nutribon, ne spune că putem discuta într-adevăr despre un aliment complex, cu multiple beneficii pentru fiecare dintre noi.  Batonul Nutribon reprezintă alternativa sănătoasă pentru gustarea dintre mesele principale, datorită compoziţiei extrem de echilibrate, alcatuită doar din ingrediente naturale, fără conservanţi şi zahăr adăugat, dar şi a conţinutului energetic redus (aproximativ 100 kcal/baton), calculat astfel încât să acopere în mod optim necesarul pentru o gustare sau pentru un desert”. Nicolae Hâncu, Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Info companie

Nutribon este o companie 100% românească, având unităţi de producţie în Judetul Alba, Valea Târnavelor. Atributele definitorii ale marcii Nutribon sunt: simplitate, adevăr, calitate, perseverenţă.  Produsele sunt disponibile în marile lanţuri de farmacii, magazinele naturiste, drogherii, distribuţie presă, benzinării dar şi pe www.nutribon.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă