10.9 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăGDPRLondonezul Stuart Phillips, stilistul cu taxa de 22.000 euro/tunsoare

Londonezul Stuart Phillips, stilistul cu taxa de 22.000 euro/tunsoare

Hair-stylistul britanic Stuart Phillips cere 22.000 de euro numai pentru o tunsoare. In ciuda preturilor exorbitante pe care le percepe la salonul sau, celebritatile si nevestele oligarhilor stau mereu la coada, scrie Click.

Elegantul salon al lui Stuart Phillips, din Covent Garden (Londra), are candelabre cu cristale Swarovski si ofera tratamente cu alge japoneze.

Nevestele miliardarilor rusi vin aici de la Moscova, iar multe vedete sosesc de la New York. Cea mai fidela clienta e jucatoarea americana de tenis Serena Williams. Si cum serviciile lui Stuart nu sunt deloc ieftine, clientele pot petrece o intreaga zi in salonul sau, unde sunt tratate regeste. In timp ce li se aranjeaza parul, acestea se pot desfata cu sampanie de la robinet si cu meniuri de cinci stele de la restaurantul Hotelului Covent Garden.

Stuart povesteste ca isi trateaza clientele ca pe regine, ca sa le vada mereu zambind. El insusi are o intrevedere de 40 de minute cu fiecare si le da sfaturi pentru o coafura de vis.

 

"Vorbim despre absolut orice, de la forma fetei pana la inaltime, ca sa inteleaga ce li s-ar potrivi cel mai bine", spune hair-stylistul.

 

Iar cine isi aduce o prietena obtine un discount de 9.000 de euro.

Hair-stylistul britanic a reusit sa intre in Cartea Recordurilor cu o coafura de un milion de dolari, mai mult decat extravaganta. El a creat in premiera absoluta o pieptanatura impodobita cu diamante, rubine si cristale Swarovski, cu extensii din fire de aur.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă