16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăGDPRÎnvaţă cum să previi cancerul de sân!

Învaţă cum să previi cancerul de sân!

Delta Hospital vă invită la o discuţie informativă despre cancerul de sân. Seminarul va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, în intervalul orar 15.00-16.00, în cadrul Delta Hospital (strada Răcari, nr. 6A, sector 3, Bucureşti).

Discuţia moderată de dr. Dana Nedelcu, Şef department Radiologie şi asistent medical Adriana Mircoage are ca temă de dezbatere: metode de autoexaminare a sânului şi tipuri de investigaţii recomandate pentru prevenirea cancerului de sân.

Seminarul are ca obiectiv informarea, pregătirea şi iniţierea femeilor în lupta contra cancerului de sân, dat fiind faptul că vârsta la care este pus acest diagnostic este tot mai tânără, stadiul bolii fiind de cele mai multe ori avansat, chiar metastatic.

Acest seminar îşi propune să răspundă curiozităţilor, întrebărilor şi nelămuririlor femeilor care vor să afle mai multe despre prevenirea cancerului de sân, metodele de depistare (ecografia şi mamografia) a acestei afecţiuni dar şi ce presupun acestea.

Participarea la seminar este gratuită şi te poţi înscrise pe baza confirmării prezenţei tale până la data 27 ianuarie 2012 la adresa de e-mail aura[@]makesense.ro sau numărul de telefon 0756.046.346 – Aura Dumitru. Vă aşteptăm la Delta Hospital sâmbătă începând cu ora 15.00!

Cele mai citite

O femeie şi-a înjunghiat fiul în vârstă de 34 de ani

O bihoreancă a fost reţinută, marţi seara, fiind acuzată că şi-ar fi înjughiat fiul, în urma unui conflict spontan. Procurorii au solicitat arestarea preventivă...

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Jandarmii din Alba au descoperit la un bărbat plicuri cu substanță albă-cristalină interzisă

Un număr de 27 de plicuri cu substanţă albă-cristalină, ascunse în două pachete de ţigări, au fost descoperite de jandarmi la un bărbat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă