17.6 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăGDPRÎnvaţă cum să previi cancerul de sân!

Învaţă cum să previi cancerul de sân!

Delta Hospital vă invită la o discuţie informativă despre cancerul de sân. Seminarul va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, în intervalul orar 15.00-16.00, în cadrul Delta Hospital (strada Răcari, nr. 6A, sector 3, Bucureşti).

Discuţia moderată de dr. Dana Nedelcu, Şef department Radiologie şi asistent medical Adriana Mircoage are ca temă de dezbatere: metode de autoexaminare a sânului şi tipuri de investigaţii recomandate pentru prevenirea cancerului de sân.

Seminarul are ca obiectiv informarea, pregătirea şi iniţierea femeilor în lupta contra cancerului de sân, dat fiind faptul că vârsta la care este pus acest diagnostic este tot mai tânără, stadiul bolii fiind de cele mai multe ori avansat, chiar metastatic.

Acest seminar îşi propune să răspundă curiozităţilor, întrebărilor şi nelămuririlor femeilor care vor să afle mai multe despre prevenirea cancerului de sân, metodele de depistare (ecografia şi mamografia) a acestei afecţiuni dar şi ce presupun acestea.

Participarea la seminar este gratuită şi te poţi înscrise pe baza confirmării prezenţei tale până la data 27 ianuarie 2012 la adresa de e-mail aura[@]makesense.ro sau numărul de telefon 0756.046.346 – Aura Dumitru. Vă aşteptăm la Delta Hospital sâmbătă începând cu ora 15.00!

Cele mai citite

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...

Lasconi l-a luat pe Drulă pe la spate, cu avânt (câmpu)lungesc

Ilustrație: Marian Avramescu Alegerile locale și europarlamentare, teoretic, finalizate recent – dacă mai facem uitate câteva sute/mii buletine de vot – au scos la...
Ultima oră
Pe aceeași temă