13.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăGDPRHOROSCOP 11 martie: Vești proaste pentru zodii

HOROSCOP 11 martie: Vești proaste pentru zodii

Horoscop 11 martie. Aproape fiecare zodie are parte de o situație tensionată astăzi, de care va trebui să se ocupe cu calm și cu atenție. Taurii au nevoie de refugiu, iar gemenii își regândesc opțiunile în plan profesional. Află ce au rezervat astrele pentru nativii fiecărei zodii.

Horoscop 11 martie BERBEC

Chiar dacă ai parte de o zi dificilă, ai ambiția necesară ca să îți îndeplinești obiectivele. Rămâne doar să îți canalizezi toate eforturile pe sarcinile de lucru.

Horoscop 11 martie TAUR

Ai o nemulțumire pe care nu o poți împărtăși nimănui. Petrece puțin timp departe de restul lumii ca să îți revii.

Horoscop 11 martie GEMENI

Trebuie să îți aduci aminte că succesul se poate obține în mai multe moduri și să te gândești la oportunitățile pe care le ai în plan profesional.

Horoscop 11 martie RAC

Dacă atât tu, cât și persoana iubită sunteți stresați din cauza unor probleme la serviciu, încearcă să îți păstrezi calmul și să înțelegi ce i se întâmplă.

Horoscop 11 martie LEU

Este posibil să ai parte de câteva neînțelegeri la serviciu. Nu te ajută să răspunzi la foc cu foc. Păstrează-ți o atitudine diplomată și disputa se va încheia în favoarea ta.

Horoscop 11 martie FECIOARĂ

Simți puțină nesiguranță la serviciu. Încearcă să reușești să închei cu bine ceea ce ai de făcut.

Horoscop 11 martie BALANȚĂ

Ai parte de o situație delicată astăzi în plan profesional sau în plan personal. Reacționează așa cum simți și retrage-te înainte ca totul să iasă de sub control.

Horoscop 11 martie SCORPION

S-ar putea să porți o conversație aprinsă cu un doctor, o asistentă medicală sau un alt specialist în sănătate. Fă tot posibilul să îți păstrezi calmul.

Horoscop 11 martie SĂGETĂTOR

S-ar putea să te contrazici cu una dintre persoanele dragi. Ai grijă să nu spui lucruri urâte, pentru că le vei regreta după aceea.

Horoscop 11 martie CAPRICORN

Dacă un membru al familiei tale te acuză că dai prea multe ordine într-o problemă personală, fă tot posibilul să nu te superi.

Horoscop 11 martie VĂRSĂTOR

S-ar putea să te intimideze cineva de la serviciu, care începe o ceartă cu tine. Alege-ți cuvintele cu grijă.

Horoscop 11 martie PEȘTI

S-ar putea să trebuiască să plătești o sumă mare de bani și îți vor rămâne prea puțini bani pentru ceea ce îți dorești tu să faci.

Cele mai citite

S-a descoperit ascunzătoarea lui Big Brother de la Bruxelles!

Cititorii noștri sunt deja familiarizați cu ceea ce înțelegem noi prin sintagma “statul de drepți,” un antonim al statului de drept - ființând ca...

Iohannis vrea să colaboreze cu noul președinte al Ungariei, Tamás Sulyok. Acesta se teme că, “după Trianon”, ungurii și-ar putea pierde identitatea

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis un mesaj de felicitare noului președinte al Ungariei, Tamás Sulyok, anunțând că vrea să colaboreze cu acesta în...

Uzbekistan: 23 de persoane au fost condamnate după moartea a 68 de copii ce au fost tratați cu sirop de tuse

Siropurile pentru tuse contaminate au fost produse de compania indiana Marion Biotech. Procesul a durat șase luni, relatează Reuters, preluat de orange.ro. Inculpații au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă