25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăGDPRGROAZA DE DENTIST. Un buzoian reclamă că un stomatolog i-a scăpat pe...

GROAZA DE DENTIST. Un buzoian reclamă că un stomatolog i-a scăpat pe gât un ac cu care îi obtura un canal dentar

Un medic stomatolog din Buzău este acuzat de un bărbat că i-ar fi scăpat pe gât un ac cu care îi obtura canalele, iar după ce a încercat să i-l scoată cu o pensetă şi nu a reuşit medicul l-a trimis la Urgenţă, unde pacientul a făcut o radiografie care arată că acul se află în stomac, titrează mediafax.

Incidentul a avut loc la Policlinica Stomatologică din Buzău, în timp ce pacientului, Răzvan Ghibirdic, îi era făcută o obturaţie pe canalele dentare.

„Am mers la Policlinica Stomatologică, am intrat în cabinet cu o radiografie, ne-am uitat amândoi pe ea. M-am urcat apoi pe scaun, iar la o obturaţie de canal, nu ştiu cum s-a întâmplat, medicul mi-a scăpat acul pe gât. A încercat să mi-l tragă cu o pensetă, dar nu a reuşit. Mi-a spus până la urmă să beau apă şi să încerc să îl înghit. Am mers la chiuvetă şi mi-am băgat degetele pe gât încercând să scot acul, dar n-am reuşit. Speriat, i-am cerut să îmi recomande un medic care să mă vadă şi care să îmi spună ce este de făcut şi mi-a zis să merg la Urgenţe, la Spitalul Judeţean”, afirmă Răzvan Ghibirdic.

Ulterior, bărbatul a mers la Spitalul Judeţean Buzău, unde i-a fost făcută o radiografie care arată că acul folosit pentru obturarea canalelor dentare se află în stomac.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă