22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăGDPRFemeile nefericite la locul de muncă se îngraşă mai repede

Femeile nefericite la locul de muncă se îngraşă mai repede

In ultima vreme, ai observat ca pur si simplu nu te mai poti abtine de la dulciurile acelea pline de carbohidrati nocivi si de la junk-food. Tot ce vrei sa faci este sa le poti manca in liniste, fara sa trebuiasca sa dai socoteala constiintei.

Daca te regasesti, este cazul sa iti pui o intrebare cruciala. Esti fericita la job? Un studiu finlandez a aratat ca femeile care sunt nemultumite de locul lor de munca au tendinta de a-si cauta impacarea in mancare.

Cercetarile au aratat ca femeile care se simteau surmenate recurgeau mult mai des la obiceiul de a se hrani “emotional”, adica de a manca doar pentru a-si alina durerea psihologica.

Oamenii surmenati sunt mai vulnerabili in fata acestui tipar de hranire excesiva, pe baza nefericirii in viata profesionala. Mai mult, abilitatea lor de a face schimbari in obiceiurile alimentare este mult scazuta“, a declarat Nina Nevanpera, de la Institutul Finlandez pentru Sanatate Ocupationala.

Ii sfatuim pe medicii care se ocupa de acesti pacienti sa se adreseze in primul rand problemei care declanseaza obiceiurile: adica insuccesul profesional“, a continuat savanta.

Citeste mai multe pe www.modista.ro

Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...
Ultima oră
Pe aceeași temă