25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăGDPRFanteziile sexuale: un semn ca femeile sunt în perioada fertilităţii maxime

Fanteziile sexuale: un semn ca femeile sunt în perioada fertilităţii maxime

Potrivit ultimelor cercetari, se pare ca hormonii au o influenta mai mare asupra femeilor decat s-a crezut initial. Cercetatorii au descoperit ca femeile au mai multe fantezii sexuale atunci cand sunt in perioada fertila a ciclului lor menstrual.

Savantii au aflat ca pana si continutul gandurilor din timpul zilei se modifica in aceasta perioada. Femeile se gandesc mai mult la sex, sunt mai excitate si viseaza cu ochii deschisi la barbatii care le atrag. Este vorba despre manifestarea unei dorinte primare de a-si gasi un partener.

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Lethbridge, Canada, in frunte cu Dr. Samantha Dawson, a incercat sa afle ce efect au hormonii asupra mentalului feminin.

Am vrut sa studiem fanteziile pentru ca acestea nu sunt influentate de prezenta sau de absenta unui partener. Marirea numarului de fantezii, dublata de cresterea excitatiei ca urmare a imaginarii lor au aratat ca femeile erau mai interesate de sex la mijlocul ciclului menstrual“, a declarat specialista.

Citeste mai multe pe www.modista.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă