25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăGDPREfectele cărnii injectate cu hormoni: Băieţii cărora le cresc sâni

Efectele cărnii injectate cu hormoni: Băieţii cărora le cresc sâni

Carnea de pasăre gigant, laptele de vacă nepasteurizat, dar şi alte alimente pe care le credeam sănătoase sunt, de fapt, pline de hormoni feminini, din cauza cărora copiii se dezvoltă pe repede înainte şi capătă rotunjimi anormale. Ceea ce până acum doar credeam se adevereşte: fetele intră mult mai devreme la pubertate, iar băieţilor încep să le crească sânii, scrie realitatea.net.

„Revoluţia” alimentară de după ’89 şi occidentalizarea stilului de viaţă nasc monştri. În spitalelele de endocrinologie, doctorii se iau cu mâinile de cap, nu era de ajuns că obezitatea e în floare, acum copiii ajung la ei transformaţi: băieţei îngroziţi că încep să le crească sânii şi fetiţe care devin femei la vârsta la care ar putea să se joace cu păpuşile, scrie evz.ro.

În ţara noastră, fenomenul „mutaţiilor” a fost observat imediat după Revoluţie, o dată cu intrarea în ţară a puilor gigant „de la americani”, care au dat peste cap echilibrul hormonal al copiilor. Principala sursă de estrogeni – hormoni feminini – este carnea de la animale din crescătorii, tratate cu stimulente care fac organismul uman să se dezvolte necontrolat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă